En sommar har snart gått

och jag har knappt skrivit en rad häår. FÖRLÅT! Mycket dåligt av mig. 
Idag, närmare bestämt om en timme åker vi upp mot norrland, den nya stugan och fyra veckor av bara mys och ledighet. Ska bli underbart härligt, trots att det är "kallt" och det kryllar av mygg. Har stuvat bilen full så vi knappt kan se resterande trafik och åker upp till gävle ikväll för att sedan sova där och fortsätta imorgon bitti. Åhhhhh så mysigt!
 
Så vad har hänt med resten av sommaren? Jo...jobbat från skolslut till förra fredagen. Har haft en vecka ledig nu med fix och packande. Vad har mer hänt. Spenderat härliga dagar med vänner. Sarah älskade Sarah och hennes Arvin har flyttat hemifrån...mkt stort steg. De bor så fisförnämt i Västra Hamnen nu med allt "hippt" folk, och rika seglare. (Inte alls avis..hehe)
 
Mer då...jo Erika var här och hälsade på en helg, vilket var urmysigt och vi bara åt gott, slappade, shoppade, åt mer gott, mös i parken och drack mängder med vin :)
 
Men nu ska jag bära ner den sista packningen, slänga alla sopor, dra ut alla kablar och stänga alla fönster...för NORRLAND HERE WE COME!
 
 
Kramiluringar