Upplevelser

Grät mig till sömns på torsdag natt, när jag läste ut Nicholas Sparks bok At First Sight! 200sidor innan läggdags och jag kunde bara inte sluta. Hjärtat vaknade av mina tårar och kärleksfull som han är la han bara en hand på mig och lät mig läsa klart de sista 30 sidorna. Helt fantastiskt språk, och en historia som gör vem som helst lättberörd. En bok jag alltid kommer att minnas helt enkelt.



Igår var vi på venisage av Agneta och Carolina Gynning. Det också, helt fantastiskt! Har tidigare sett Carolinas tavlor på bild, tagna av en kamera. De är anorlunda och One of a kind, men i verkligheten någonting helt annat. De är fantastiska. Hon är inte rädd för att använda färg, olika tekniker och det är blandningen mellan de båda som är fantastisk. En del tavlor är mycket provokativa men på något sätt speglar det henne och hennes provokativa sida som person. Helt fantastiskt helt enkelt.
Agnetas skulpturer var också underbara. Är ett större fan av tavlor, kanske för att jag har kikat mer på sådan konst. Agneta är dock mycket duktig, det var speciellt en skulptur som var fantastisk, en kvinnlig överdel med vingar. Jättefin. Jag gillade över huvud taget hennes sätt att använda sig av linjer och kroppens former och böjlighet. Nä det var en fin venisage.



Ikväll ska vi iväg och se Luftslottet som sprängdes och det ska bli spännande. Är mycket nyfiken på hur den kommer att vara. Samtidigt som det kommer vara lite tråkigt att det är slutet av storyn. Trots att jag läst böckerna och vet att det är slutet så blir jag endå nyfiken på karaktärerna och en fortsättning. Ska iaf bli spännande.



Men nu ska jag fortsätta med maten så höres vi!

Kramkram