Seminarium idag

Underbart fina studentkollegor och fantastiskt duktiga är det. Läste deras fina uppsatsplaner i tisdags och kände först shit...oj ...wow va duktiga alla är och sååå otroligt pålästa. Först skrämde det mig men nu känner jag mig mest inspirerad. En käsla jag gärna vill ha kvar i några veckor till. Jag fick massor med bra kritik och feedback, samt tips för hur jag ska arbetea med min uppsats och de gav varandra väldigt bra feedback. Ett bra gäng helt enkelt och inspirerande människor. Skulle vilja ha varenda en av dem som handledare :)

Nu borde jag då sätta mig ner med tentan men jag känner mig ganska tung i huvudet. Tänker därför sätta mig och planera helgen och de kommande dagarna lite istället när det kommer till att disponera tiden och planera vad vi ska äta för mat ett par veckor framöver. Ja...jag vet vad ni tänker....."planeringsmänniska"...och ja...sådan är jag. Känner att det är det ända sättet för mig att hitta ett lugn. Har jag planerat min dag, min vecka eller mitt liv någorlunda grips jag inte av samma panik som jag gör om jag fammlar i mörkret. Försöker lära mig att vara spontan, och när jag inte pluggar utan jobbar är detta lättare för mig, eftersom jag efter att ha jobbat klart kan koppla från helt och hållet. Men nu...planering! Undra om jag ska göra en idéskiss över framtiden också när jag ändå är igång. Får se!

Ska också passa på att gratulera mina underbara föräldrar, Ellis och Peder för att de igår firade att de varit ihop i 20 år. GRATIIS till bästa ni!

Kramiluringar